Setmanari d'informació local - 138 anys

Pablo Casado carrega contra MÉS en el seu acte electoral a Palma

El candidat del PP ha tornat a dir: «Les Balears no són els Països Catalans»

34345

El candidat del PP a la Presidència del Govern espanyol, Pablo Casado, ha carregat aquest divendres contra MÉS en el seu míting a Palma i ha assegurat que «el preocupa molt» que la formació ecosobiranista sigui un «aliat estratègic» de la presidenta del Govern, Francina Armengol.

En la seva intervenció en un acte electoral, Casado ha dit que «no hay medias tintas» i, com ja ha repetit en diverses ocasions quan ha vengut a les Illes: «Les Balears no són els Països Catalans». «Espanya no pot prescindir de vosaltres», ha afegit.

Sobre això, el líder del PP a les Balears, Biel Company, ha demanat a Armengol que «rompi el pacte amb els seus socis de MÉS i abandoni l'equidistància entre constitucionalistes i independentistes».

Per part seva, la candidata del PP al Congrés per les Balears, Marga Prohens, ha dit que «dol veure a un Govern sobrepassat pel conflicte de Catalunya, que ha abandonat a milions de catalans» i ha criticat que «el Govern vulgui traslladar aquest model a les Illes i es mostri incapaç de defensar l'orgull de ser de les Balears i de ser espanyols».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.