Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol demana «un gran suport socialista per donar continuïtat al full de ruta de les Balears»

34385

La secretària general del PSIB, Francina Armengol, ha demanat aquest dijous «un gran suport socialista» per a aconseguir un Govern «que doni estabilitat a Espanya» i, així mateix, que sigui capaç «de donar continuïtat al full de ruta de les Balears» en la tradicional pegada de cartells amb motiu de l'inici de campanya. «Aquest Govern només pot estar presidit per Pedro Sánchez», ha matisat.

Armengol ha ressaltat que el PSIB arrenca una campanya «amb propostes clares i amb el convenciment de millorar els resultats del 28 d'abril».

En aquest sentit, Armengol ha insistit en la importància de la mobilització i la participació el 10 de novembre, «dia en el qual la ciutadania haurà de triar entre dues opcions clares, Pedro Sánchez o Pablo Casado». En aquest sentit, ha qualificat de «responsabilitat i obligació acudir a votar per a decidir què es vol per al present i el futur dels joves i infants».

Per part seva, el candidat del PSIB al Congrés per les Balears, Pere Joan Pons, ha apuntat que comença aquesta campanya amb «molts d'ànims, molta d'il·lusió i amb la perspectiva que tenir molt bons resultats». No obstant això, Pons ha recordat que «les urnes estan buides» i que és precisament per això que «els socialistes demanen una gran mobilització que permeti continuar les polítiques progressistes dels últims 15 mesos».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.