Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem promet a Eivissa que governarà «per a rescatar la gent» i intervendran el mercat de lloguer

34539

La candidata d'Unides Podem al Congrés per les Balears, Lucía Muñoz, ha assegurat aquest dijous a Eivissa que la seva formació «governarà per a rescatar a la gent i no als fons voltor», i ha apuntat que és «vital intervenir el mercat de lloguer per a garantir un lloguer segur i estable».

Des d'Unides Podem han reiterat que les Balears viuen una «situació d'emergència habitacional» que s'agreuja a l'illa pitiüsa. Muñoz ha declarat que la política que es duu a terme en relació amb l'habitatge «no és justa amb les majories», amb més del 30 per cent de la població amb dificultats per a accedir a un habitatge o a un lloguer. Muñoz ha explicat a més que Eivissa té els municipis més cars de l'Estat espanyol, amb lloguers «prohibitius» especialment per a joves que no poden emancipar-se. Des d'Unides Podem s'han compromès a posar límit a «l'excessiva» proliferació de pisos turístics per a recuperar l'habitabilitat a l'Illa.

Així mateix, han assegurat que prohibiran els desnonaments sense alternativa habitacional i s'auditaran els actius «tòxics» de les entitats financeres rescatades amb diners públics, incorporant també a diferents programes habitatges cedits a fons voltor o a la Sareb. També elaboraran un cens públic d'habitatges buits pertanyents a entitats financeres, fons d'inversió i empreses.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.