Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell presentarà aquest dimarts el projecte de pressuposts per al 2020

34621

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, presentarà aquest dimarts el projecte de pressuposts generals de la institució insular per a 2020. La presentació serà a les 11.30 hores en la seu del Consell, i assistirà també el conseller d'Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom.

L'any passat, el Consell va pressupostar 486 milions d'euros per a 2019, la qual cosa suposava un 5,8 per cent més sobre l'exercici de 2018. El projecte que es presenta aquest dimarts serà el primer pressupost elaborat pel nou equip del Consell després de les eleccions de maig.

L'oposició denuncia que només tenen 24 hores per a estudiar el projecte

El divendres passat, els grups de l'oposició varen organitzar una roda de premsa conjunta per a demanar a Cladera una ampliació del termini per a poder estudiar el projecte. Segons els portaveus de PP, Cs, PI i VOX, el calendari previst per l'equip de govern només deixaria 24 hores a l'oposició per a analitzar-ho.

En aquesta roda de premsa, els grups de l'oposició varen avançar que si no s'ampliava aquest període, no assistirien al ple extraordinari en el qual s'aprovin els documents, a més de presentar una esmena conjunta a la totalitat. L'aprovació se celebraria el dia 23 de desembre.

Per això, aquests partits van acusar Cladera de faltar a «l'interès general». També varen recordar que en la legislatura anterior, amb Miquel Ensenyat (MÉS) com a president, va acceptar ampliar el marge de temps després de les queixes de l'oposició.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.