Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB celebra el 41è aniversari de la Constitució apostant per una reforma per seguir amb «polítiques de progrés»

35187

El batle de Palma, José Hila, la diputada Mercedes Garrido i la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, han participat en la tradicional 'torrada' del PSIB amb motiu del Dia de la Constitució espanyola i han reivindicat la seva reforma per a «poder avançar i continuar aplicant polítiques progressistes».

La jornada s'ha celebrat en la plaça de son Quint de Palma i ha estat organitzada per l'agrupació de Palma Ponent, segons ha informat el PSIB. «El Partit Socialista ha participat en la creació de totes dues Constitucions, les ha negociat i estan impregnades de valors socialistes que defensen el dret a la igualtat, al treball i a un habitatge digne», ha dit Garrido.

Així mateix, amb relació a l'actualització de la Constitució, ha considerat que «qui no vol que no es modifiqui és qui vol que la societat no es mogui». Cladera, per part seva, ha destacat la importància «d'aquests 41 anys de la Constitució que han estat els de més progrés després de la Dictadura que ha permès avançar en drets i llibertats».

«Hem aconseguit que les Balears tenguin un govern socialista i estem a punt d'un nou govern progressista a Espanya», ha dit Cladera, afegint que «que no passaran totes aquelles polítiques que són reculades».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.