Setmanari d'informació local - 138 anys

Jorge Campos s'apunta al Consell Social de la Llengua Catalana, però no es presenta a la reunió

35323

Aquest dimecres horabaixa s'ha fet la primera sessió plenària del Consell Social de la Llengua Catalana d'aquesta legislatura, al Parlament, la sessió ha servit, entre d'altre coses, per incorporar els nous membres d'aquest òrgan.

Entre els nous membres hi ha Marisa Cerdó, Jaume Horrach, Bernat Joan Marí, Nanda Ramon, Margalida Riutort i Lluís Segura Ginard.

Els grups parlamentaris també han nomenat els seus representants. Entre aquests, el grup neofranquista, Vox, ha designat Jorge Campos com a representant de la formació al Consell Social de la Llengua Catalana. Malgrat haver fet la designació, Campos no ha assistit a la reunió.

El Consell Social de la Llengua Catalana és un òrgan d'assessorament i consulta en afers lingüístics adscrit a la conselleria competent en aquesta matèria, en aquest cas la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca. El Consell està integrat per persones i entitats representatives de les Illes Balears, les quals són convidades a participar de forma activa en la planificació de les accions promogudes pel Govern de les Illes Balears per incorporar o reincorporar la llengua catalana als usos socials que li pertoquen com a llengua oficial pròpia de les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.