Setmanari d'informació local - 138 anys

El llegat artístic de Toni Socias, protagonista del llibre ‘Vida i Color’

35363

Més de 6.000 persones passaren per l’exposició 'Vida i Color, Palma i els vuitanta des de la mirada de Toni Socias', que va romandre oberta entre els mesos de maig i agost de 2019 al Casal Solleric (Palma).

Abans del seu desmuntatge, es va fer necessari testimoniar gràficament una obra gràfica que mai abans ha estat plasmada a les pàgines d’un llibre. El projecte expositiu, conceptualitzat i comissariat per Sofia Moisés i Tomeu Canyelles (Mutus) amb Miguel Díaz, parella de Socias, deriva en un llibre estructurat amb el mateix sentit cronològic de l’exposició.

'Vida i color' aposta per una acurada selecció de la seva obra en un format molt visual (24 x 24 cm) i en el qual, a més d’incloure algunes imatges inèdites, s’hi afegeixen els textos profusos i documentats que signen Moisés i Canyelles; textos que permeten aprofundir en el fet artístic i musical d’una època, però també en el reconeixement a uns artistes i col·lectius connectaren Palma amb l'explossió de modernitat dels anys vuitanta.

Aquesta novetat editorial es presentarà el dimarts 17, al Bar Flexas (Palma), a les 19.00 h amb la intervenció de Sofia Moisés, Miguel Díaz i Tomeu Canyelles.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.