Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Mallorca sobre les visites de VOX a centres educatius: «No poden normalitzar un fet intolerable»

35569
MÉS acusa els impulsors d'aquestes visites als centres d'intentar «atemorir» a la comunitat educativa. | dBalears/Arxiu

La formació de MÉS per Mallorca ha explicat aquest divendres que «no comparteix» l'autorització de les visites de representants de Vox a les Balears a centres educatius de les Illes i considera que es tracta d'una «perversió» de la norma.

Des de MÉS consideren que, malgrat que les visites han estat autoritzades amb una base legal, tenen «l'objectiu de desacreditar el model educatiu públic atribuint-li una funció adoctrinadora i promotora d'una divisió inexistent».

Cal recordar que la legislació permet la visita dels càrrecs electes a edificis públics. No obstant això, des de la formació rebutgen aquestes visites i mostren la seva «repulsa contra aquesta mena d'accions que no tenen un altre objectiu que provocar malestar en els col·legis i entre el professorat».

Per part seva, el diputat i portaveu d'Educació en el Parlament, Joan Mas, ha acusat els impulsors d'aquestes visites als centres d'intentar «atemorir» a la comunitat educativa i ha afegit que «la dreta reaccionària parla d'adoctrinament quan a les escoles es parla de democràcia», alhora que ha manifestat el seu suport als professionals de l'educació.

El portaveu de MÉS per Mallorca, Miquel Ensenyat, ha considerat que no poden «normalitzar un fet intolerable». En aquest sentit, ha argumentat que «mentre en altres països la societat dignifica el seu professorat, aquí trobem partits ultres que busquen el contrari: posar en dubte la seva feina».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.