Setmanari d'informació local - 138 anys

Atac de 'falsa bandera' a Can Alcover

35757

Pocs dies abans de la Diada de Mallorca varen aparèixer noves pintades a la façana de Can Alcover. Els autors de les pintades varen signar amb les sigles SEPC i el símbol comunista de la falç i el martell.

El Sindicat d'Estudiants del Països Catalans (SEPC) ha desmentit categòricament que els autors hagin estat militants de la formació: «volem mostrar el nostra rebuig a aquests acte així com deixar clar que no es tracta d'una acció del nostre sindicat».

Des del SEPC consideren que «Aquest atac de falsa bandera tan sols pretén embrutar i desacreditar la feina diària que les militants del SEPC realitzen dia a dia als nostres instituts i a la Universitat» ha assenyalat l'organització estudiantil, que també ha recordat que «els nostres enemics són el capitalisme, el feixisme, el patriarcat i l'estat espanyol i francès. Volem deixar clar que nosaltres no atacaríem espais amb tants d'anys de recorregut en defensa de la llengua catalana a la nostra illa com és Can Alcover i amb els quals feim feina».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.