Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi diu que «donarà canya» a Armengol i Yllanes perquè defensin els interessos de les Balears

35825

El portaveu del PI al Parlament, Jaume Font, ha assegurat aquest dimarts que «donarà canya» a la presidenta i al vicepresident del Govern, Francina Armengol i Juan Pedro Yllanes, respectivament, perquè defensin els interessos dels ciutadans de les Balears davant el nou Govern espanyol de coalició.

En roda de premsa acompanyat de la diputada Lina Pons, Font ha considerat que «ni PSIB ni Unides Podem a les Balears representen la preocupació» de la ciutadania de «tenir treball, un sou digne o una casa» i, per això, ha opinat que ni Armengol, ni Yllanes, «pinten res» en el Govern espanyol.

A més, el portaveu del PI ha considerat una «vergonya» el debat d'aquests dies en el Parlament. «Hi ha dos bàndols diferenciats que s'han dedicat a tirar-se els tractes al capdavant. En cap moment, han representat la voluntat dels ciutadans», ha afirmat. Segons ha declarat, la seva formació intentarà «ajudar a l'Espanya de la moderació, de la tranquil·litat i del diàleg». «Cal trobar un punt de trobada entre els dos bàndols», ha demanat Font.

Per això, Jaume Font ha reivindicat el lloc del PI «fos de la crispació i prop de la interlocució» amb Madrid, ja que, en les seves paraules, ni PSIB ni Unides Podem a les Balears ho fan. «No hem crescut com pensàvem que ho faríem. L'economia està estancada», ha insistit.

Finalment, ha demanat que es tracti a les Balears com a la resta de comunitats, «amb les mateixes condicions», i ha emplaçat a la presidenta i al vicepresident del Govern, Francina Armengol i Juan Pedro Yllanes, respectivament, a demanar-lo davant el possible nou Govern de coalició entre PSOE i Unides Podemos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.