Setmanari d'informació local - 138 anys

EUIB rebutja la presència del buc de guerra Halifax al port de Palma

35851

Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB) ha comunicat aquest dimecres que el buc de guerra Halifax, de l'armada canadenca, romandrà fins el proper divendres al port de Palma. «Volem mostrar el nostre rebuig un cop més de la presència del buc de guerra Halifax de l'armada canadenca, país membre de l'OTAN».

«Un cop més ens veiem obligats a condemnar la presència militar a les nostres aigües, hem insistit durant molts de cops que la nostra proposta política és sens dubte, la de la pau. Que és contraposat a la presència militar. Duim un any on els militars i bucs de guerra pareixen un element més del nostre paisatge», han criticat.

A més, han remarcat que volen que les Illes Balears «siguin considerades llocs de pau dins la Mediterrània». «Sols amb l'absència de militars podrem abordar una societat que aposti fermament per la pau», han dit.

En paraules del coordinador general d'EUIB, Juanjo Martínez, «no hi ha cap element militar que no s'hagi dissenyat per fer construir la pau, sinó per fer la guerra».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.