Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP reclama el cessament de la regidora Angélica Pastor per les gravacions secretes a periodistes

36015

L'excap de premsa de la regidora Angélica Pastor, Robert Pérez Mena, ha reconegut a l'Ultima Hora que va ser ell qui va gravar periodistes d'Ultima Hora en una trobada informal al març de 2016. Aquest àudio, de dues hores i onze minuts de durada, va acabar en mans de l'aleshores cap de el Grup de Blanqueig, que investigava el cas Cursach».

Per aquest fet, el PP reclama el cessament de la regidora Angélica Pastor. La portaveu del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Palma, Mercedes Celeste, ha considerat «impròpies i inadmissibles» les actuacions dutes a terme per la regidora de Seguretat Ciutadana en la passada legislatura, Angèlica Pastor, i el seu equip de confiança referents a la gravació de converses mantengudes amb tercers sense el seu consentiment i el fet que aquests enregistraments acabessin en mans de jutges i fiscals, raó per la qual ha reclamat que «cessi en les seves funcions executives com a regidora d'Infraestructures i Accessibilitat».

La portaveu del PP a Cort ha apuntat que «des que hem tengut coneixement d'aquests fets a través dels mitjans de comunicació hem fet un acte de prudència i responsabilitat i no ens hem pronunciat fins a conèixer les explicacions del batle José Hila».

Mercedes Celeste ha justificat la petició del PP com a conseqüència de «la postura adoptada pel batle Hila i la seva absoluta manca d'explicacions convincents i aclaridores sobre què va passar, qui estava al corrent del que va passar, per què es va gravar periodistes i per què es va passar aquest enregistrament a terceres persones».

A més, ha afegit que Hila «ha d'explicar clarament què és el que va succeir, quantes gravacions existeixen, quines persones varen ser les afectades, qui té coneixement d'aquests enregistraments, per a què es varen fer, per què es varen fer i qui els va ordenar».

Mercedes Celeste també ha reclamat dels grups polítics MÉS i Unides Podem «una condemna ferma i contundent d'aquests fets» apuntant que «el seu silenci al respecte augmenta el convenciment que l'equip de govern de Cort coneixia i aprovava tàcitament aquesta manera tan poc ètica d'exercir la política».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.