Setmanari d'informació local - 138 anys

Formentera es promocionarà enguany a Fitur com a destinació «sostenible»

36143

Formentera es promocionarà enguany en la fira turística Fitur com una illa «sostenible» per a reforçar mercats tradicionals com l'espanyol o l'italià.

La presidenta del Consell de Formentera i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, al costat d'altres responsables turístics, es reunirà amb empreses especialitzades en viatges 'online' i revistes de viatges. Els dos últims dies de fira Formentera presentarà els seus encants al públic visitant per a «prendre el pols a la temporada», segons Ferrer.

Així, sostenibilitat, cultura i esports són els atractius que es destacaran per a potenciar l'arribada de visitants en els extrems de temporada. Entre altres actes, Formentera presentarà el dijous una iniciativa sobre sostenibilitat, destacant que el «luxe és la conservació del territori». En ella es presentaran projectes com els punts de càrrega o la regulació d'entrada de vehicles.

Així mateix, es donarà a conèixer el mapa 'Slow Food' per a potenciar i fer valdre els productes locals. Aquesta setmana l'Illa també participarà en el Saló de Turisme de Nantes o en el Saló de Viatgers Quo vadis de Ginebra, entre altres llocs. En els pròxims mesos durà a terme una ruta promocional per ciutats espanyoles amb connexió directa amb l'Aeroport d'Eivissa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.