Setmanari d'informació local - 138 anys

Torna el cicle de microespectacles 'Zona Restringida' a Palma

36157

Les festes de Sant Sebastià arriben enguany a l'Hipòdrom de Son Pardo, la barriada de Verge de Lluc i Can Pastilla amb 'Zona Restringida', el cicle de microespectacles que es realitzen a espais pocs convencionals. Música, dansa i arts escèniques es traslladen a aquests tres llocs els dies 23, 24 i 25 de gener.

En cadascun hi haurà un punt de trobada on els participants s'han de dirigir, ja que fins el darrer moment no saben exactament on es farà l'espectacle. Una oportunitat per a descobrir llocs de Palma que normalment no es visiten i per a veure'n d'altres en un context diferent, formant part d'un espectacle. Aquest punt d'encontre estarà amenitzat pel grup Hot Creepers Feat Tinons.

Es faran tres passis de cadascun dels espectacles: Romeu i Julieta 2.0 (microteatre); Fugir (dansa contemporània) i Rembetiki Companyia (música). Els passis seran a les 18.30 h, 19.15 h i 20.00 h els dies 23, 24 i 25 de gener.

Dijous 23: Hipòdrom de Son Pardo. L'ambientació musical començarà a les 18 h fins a les 20.30 h aproximadament.
Divendres 24: la barriada Verge de Lluc en serà la protagonista. L'ambientació musical començarà a la plaça de Mare de Déu de Lluc a les 18 h i es perllongarà fins a les 20.30 h aproximadament.
Dissabte 25: l'indret escollit per tancar aquest cicle és Can Pastilla. L'ambientació musical començarà a les 18 h a la plaça Pius IX fins a les 20.30 h aproximadament.
L'aforament d'aquesta activitat és limitat, per tant cal reservar entrada amb anterioritat per a cada espectacle indicant el passi al qual es vol assistir. La reserva està oberta a la pàgina web www.tresactivitatsculturals.com

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.