Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort diu que construir un aparcament a les galeries de la plaça Major «és viable»

36205

Construir un aparcament a les galeries de la plaça Major «és possible», segons l'estudi de viabilitat de l'Ajuntament de Palma, que encara analitza també una altra segona opció, convertir la zona en un espai multiusos.

Així ho ha explicat el portaveu de l'equip de govern municipal, Alberto Jarabo, en una roda de premsa on ha matisat que estan esperant a acabar l'estudi de viabilitat del segon projecte per a decidir quina és la millor opció per a aquest espai. Segons ha apuntat, l'estudi tècnic sobre l'aparcament indica «un cost d'inversió perquè sigui viable» i també quantes places haurien de ser de rotació.

La concessió vigent durant els darrers 50 anys en els locals municipals de les galeries va finalitzar aquest 2019 i el consistori va decidir no prorrogar-la. Les galeries es troben en un punt molt cèntric de la ciutat i l'Ajuntament estudia el seu futur, en un procés en el qual va convidar a les patronals de comerç Pimeco i Afedeco. Per part seva, l'Associació per a la Revitalització de Centres Antics de Palma (ARCA) va presentar aquest mes un projecte per a recuperar el túnel del tren que uneix les galeries de la plaça Major i el Parc de la Mar, i d'aquesta manera posar en marxa un Centre d'Interpretació de la Història de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.