Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Llucmajor, en contra de la pujada de sou del regidor expulsat de VOX Raúl Domínguez

36241

MÉS per Llucmajor ha assegurat aquest dijous que s'oposarà a la pujada de sou sol·licitada pel regidor del Grup Mixt, Raúl Domínguez, anteriorment integrant de VOX, que va ser expulsat abans del ple de la constitució de l'Ajuntament de Llucmajor.

MÉS ha detallat que Domínguez reclama en una sol·licitud que serà votada en el pròxim ple de la Corporació municipal, cobrar el sou de portaveu municipal, 18.000 euros anuals, i 475 euros al mes per a despeses del Grup Mixt. És a dir, una despesa total de 23.000 euros anuals.

El partit ha destacat que aquesta petició de remuneració econòmica, és la primera acció que fa Domínguez al ple de l'Ajuntament de Llucmajor en set mesos, ja que des del principi de legislatura, ha afegit, «no ha fet cap pregunta ni ha presentat cap moció».

«Des de MÉS per Llucmajor temem que l'actual equip de govern vulgui agrair la fidelitat i el suport extern que Domínguez els dóna, recompensant-li amb aquest premi econòmic», han afirmat. En resum, el partit ha considerat que Domínguez «no hauria de percebre retribució econòmica superior a la que ja cobra».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.