Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern entrega els premis del concurs 'I tu, jugues en català?'

36247

La Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca ha lliurat aquest dijous els premis del concurs que es va dur a terme en el marc de la campanya 'I tu, jugues en català?', el passat Nadal.

El Govern ha informat que el concurs va comptar amb la participació de prop de 200 persones en total en les tres categories: 54 en l'infantil, 78 en l'adulta i 62 en la Carta als Reis Mags. Des de la Direcció General de Política Lingüística han aclarit que els participants havien de respondre preguntes sobre jocs i costums de Balears.

En la categoria infantil el primer premi ha estat per a Martí Revelles, que ha guanyat una subscripció plus per Filmin.cat i un lot de jocs en català per valor de 100 euros. El segon guardonat ha estat Xavier Ferriol, que obté dues entrades per a un espectacle en català i un lot de jocs per valor de 50 euros. El tercer premi és per a Gerard Nigorra, que ha guanyat dues entrades per a un espectacle en català.

D'altra banda, en la categoria adulta, el primer premi és per a Jesús Revelles, que ha guanyat una subscripció plus a Filmin.cat per a sis mesos i un lot de jocs en català per un valor de 100 euros. El segon premi és per a Maria Mateu, que guanya una subscripció a Filmin.cat per a sis mesos i un lot de jocs en català per un valor de 50 euros.

La tercera premiada és Marta Vidal i ha guanyat una subscripció a Filmin.cat per a sis mesos. El concurs de la Carta als Reis Mags l'ha guanyat Jan Horrach.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.