Setmanari d'informació local - 138 anys

Biel Majoral torna a la música amb la veu més combativa

36297
Imatge de la portada del nou disc de Biel Majoral, 'Arasíquesí...'. | dBalears

El cantautor i activista Biel Majoral torna a la música arrelada i punyent. Tot i que l'any passat va anunciar que es retirava dels escenaris, Majoral ha publicat aquest passat desembre el seu quart treball, 'Arasíquesí...'. Es tracta d'un recull de vuit temes combatius que reivindiquen la llibertat d'expressió.

El disc ha estat enregistrat amb l'ajuda de Miquel Brunet i, segons Majoral, la indignació davant la manca de llibertats és ben palpable al llarg del disc. El repertori es caracteritza per combinar la tradició popular amb adaptacions de la cançó castellana.

En concret, dels diversos temes que el componen, destaca 'Les eines de ma lluita', en què revisa un tema emblemàtic d'Atahualpa Yupanqui, i 'La filla de Juan Simón', una versió punyent de la cançó d'Angelillo. El disc també inclou una nova versió de la cançó 'Sa Madona' enregistrada el 1996.

Així doncs, Majoral es presenta més viu que mai i amb ganes de continuar (almenys amb aquest disc) la lluita musical per fer país i honorar la Creu de Sant Jordi que la Generalitat de Catalunya li va atorgar l'any passat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.