Setmanari d'informació local - 138 anys

La felanitxera Silvia Venegas guanya el Goya a millor curtmetratge documental

36301
La felanitxera Silvia Venegas ha guanyat el Goya a millor curtmetratge documental. | Efe/UH

La felanitxera Silvia Venegas, guanyadora del Goya a Millor curtmetratge documental per 'Les nostres vides com a nins refugiats a Europa', ha incidit aquest dissabte en què «tant de bo» es pugui construir «una Espanya i una Europa sense que cap nin tingui por».

En la seva intervenció, ha donat les gràcies per ajudar-los a dir que «els nins refugiats són abans de res i sobretot nins i han d'estar protegits». També ha compartit el premi amb els companys de nominació i amb els qui es dediquen, com ella, a fer cinema documental social.

«Tant de bo les pel·lícules que fem poguessin arribar a més públic, més lluny i a més gent. Aquesta és una manera d'arribar més lluny», ha dit.

Finalment, ha dit que «això va per a tots els protagonistes del curtmetratge i tots aquells que no van donar la cara», que no van poder donar el seu nom perquè tenien por que les seves sol·licituds de refugi es veiessin afectades. «Tant de bo puguem construir una Espanya i una Europa en la qual cap nin tingui por», ha conclòs.

Per part seva, la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha felicitat aquest diumenge a Venegas i a tot l'equip que ha guanyat el premi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.