Setmanari d'informació local - 138 anys

Vidal força que el PSOE es posicioni al ple del Senat sobre la comissió d’insularitat

36437

El senador de designació autonòmica Vicenç Vidal, de MÉS per Mallorca, ha registrat aquest divendres una modificació del reglament del Senat espanyol per a incloure una comissió sobre el fet insular que «atengui els problemes de les Illes Balears i les Illes Canàries». La modificació serà votada el proper dimarts al ple del Senat.

Vidal, qui ha presentat la proposta amb el suport del senador de Coalición Canaria Fernando Clavijo i que ja va anunciar que tenia el vot favorable del grups ERC-EH Bildu, Nacionalista - Junts per Catalunya i CC-, així com d’Esquerra Confederal – on Vidal s’integra i on en fan part Compromís, Catalunya en Comú o Adelante Andalucía entre d’altres- respon així a la negativa inicial del PSOE a incloure una comissió d’insularitat a la junta de portaveus del Senat d’aquesta mateixa setmana.

Per al senador de MÉS per Mallorca «si el PSOE realment té sensibilitat territorial l’haurà de demostrar votant a favor de la creació d’una comissió que les Balears i les Canàries reclamen. Només així podrem fer front de forma efectiva a les nostres problemàtiques comunes com són la connectivitat aèria, la regulació del turisme, els costs de les mercaderies o el combat contra les malalties laborals que pateixen col·lectius vulnerables com les Kellys».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.