Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Adoració dels Tres Reis d’Orient celebra la 35a edició amb la publicació d’un llibre que recull la seva història

36441

El batle de Palma, José Hila, la coordinadora de Cultura, Francisca Niell, el director de l’Adoració dels Reis, Bernat Pujol i el biògraf de Llorenç Moyà, Miquel Àngel Vidal, han presentat aquest divendres la publicació d’un llibre commemoratiu dels seus trenta-cinc anys d’història.

La publicació és un recull de la posada en escena de l'Adoració dels Treis Reis d’Orient', els diferents repartiments, fitxa tècnica i els actors i actrius que han participat interpretant els diferents presonatges de l’obra de Llorenç Moyà. A l’edició hi trobarem fotografies de les diferents personalitats que han interpretat l’obra, com per exemple Josep Maria Llompart o Sara Montiel.

Cal recordar que el projecte de l'Adoració va començar amb actors professionals, i que després es va convertir en un punt de trobada de la societat mallorquina, on l'actuació estava farcida de referents de l'actualitat.

La tradicional peça de Llorenç Moyà és una peça antològica, poètica i teatral, que de forma admirable, el poeta de Binissalem resident a Palma extraié del text tradicional, «netejant-lo d’impureses i corrupcions lingüístiques que a través de segles s’hi havien introduït», ha explicat Cort.

Voicello, el duet compost per la soprano Carme Garí i el violoncel·lista Gabriel Fiol, ha interpretat una sibil·la lliure amb una interpretació personal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.