Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Joan Carles Bestard carrega contra el capellà d'Es Capdellà per no oficiar el funeral de la seva tia a la parròquia: «No li ho perdonaré mai»

36453
Joan Carles Bestard, més conegut com Madò Pereta, ha carregat durament contra el Bisbat. | J.C.B./Facebook

Joan Carles Bestard, més conegut pel seu nom artístic de Madò Pereta, ha carregat durament contra Toni Mercant, capellà d'Es Capdellà, i el Bisbat de Mallorca per no haver pogut celebrar el funeral de la seva tia a l'església de la localitat.

En un vídeo difós a través de Facebook, Bestard ha explicat: «Hi ha cosa que la tinc entre cella i cella. Em dol molt. La meva tia Aina, una dona que sempre ha anat a missa, no ha pogut tenir el funeral que a ella li hagués agradat. I tot per culpa del capellà que tenim ara, el senyor Antoni Mercant».

Com ha explicat el diari Ultima Hora, des de fa un temps la parròquia està tancada i els funerals només s'oficien a l'església de Calvià vila. «Senyor Mercant, no li perdono que una persona que tota la vida ha fet el bé com la meva tia no hagi pogut tenir un funeral senzill a Es Capdellà. A la meva tia li hauria agradat tenir el seu funeral a la parròquia, que, com altres veïns, va ajudar a construir amb aportacions econòmiques», ha lamentat Bestard.

«Gràcies a persones com vostè això no ha pogut ser, i això no li ho puc perdonar. Malgrat que la base del cristianisme sigui el perdó, després de veure'l a vostè mentint, crec que això li importa a vostè un 'pito'. No li perdono que una persona de 92 anys no hagi pogut tenir el seu funeral a Es Capdellà», afegeix en el vídeo, en el qual reitera diferents vegades que no li ho podrà perdonar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.