Setmanari d'informació local - 138 anys

Què és un minicrèdit i quins són els seus avantatges?

36501

És possible que se us presenti una despesa inesperada i no tingueu a qui demanar-li un petit préstec o simplement no tingueu els diners per poder cobrir tal deute ràpidament. Això és una cosa que pot passar a qualsevol, la diferència entre vosaltres i altres persones és que coneixereu els minicrédits de WannaCash.es i que resoldreu ràpidament aquesta despesa imprevista.

Què és un minicrèdit?

Un minicrèdit és una classe de préstec que ha pres molta fama en els últims anys i que consisteix en la sol·licitud d'una petita quantitat de diners que podrà ser ingressada al vostre compte de banc en només uns 15 minuts.
Una de les característiques principals dels minicrèdits és que pot realitzar-se el procés completament en línia, és a dir, no necessitareu acudir a cap mena d'establiment per complir amb les vostres necessitats econòmiques.
Les quantitats més comunes que se sol·liciten per als minicrèdits són els 300 euros, tot i que les sol·licituds poden ser des dels 50 fins als 750 euros. D'altra banda, és important també esmentar que el temps màxim per a la devolució sol ser de 30 dies, o a vegades diversos mesos.

Avantatges dels minicrèdits

- Préstecs ràpids

Clarament una de les grans vendes dels minicrèdits és que són debitados en menys de 15 minuts, per tant, només amb tenir una connexió a internet (per poder ingressar a la web i completar la sol·licitud) podreu comptar amb aquests crèdits.
És impossible pensar en una entitat bancària que en només 15 minuts pugui prestar-diners, l'altra forma (molt més complexa) per resoldre qualsevol problema econòmic que se us presenti seria deixar diners a un amic o familiar, cosa que no és tan recomanable.


- No importa per què necessiteu els diners, no heu de donar explicacions

Una de les coses més boniques i interessants dels minicrèdits amb plataformes com WannaCash.es és que no necessiteu donar-li explicacions a ningú de les raons per les quals necessiteu aquests diners. Per tant, no importa si ho necessiteu per pagar un deute i no entrar en les llistes ASNEF, per comprar alguna cosa o fer un regal, obtindreu els diners de qualsevol manera.

- Són possibles els préstecs amb ASNEF i RAI

Una altra de les avantatges dels minicrèdits és que no importa si formeu part d'alguna de les llistes de morosos de país (ASNEF o RAI) de la mateixa manera us prestessin els diners sense cap mena de problema o cost extra.

- Sense nòmina o aval

Molts dels prestadors i entitats financeres exigeixen que qui sol·liciti els diners tingui forma de demostrar els seus ingressos davant d'ells. En WannaCash.es podreu sol·licitar minicrèdits sense la necessitat de presentar cap mena d'aval o nòmina, un bonic avantatge que a més us ajuda a realitzar de forma molt més ràpida el procés.
Ja coneixeu la millor manera de resoldre els deutes imprevists! Aquest tipus d'informació és de molta utilitat i segurament us evitarà molts problemes. De fet pot ajudar-vos també per no ingressar per primera vegada (o tornar a ingressar) en una llista de deutors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.