Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys

Suspenen el judici contra Paula Rotger per unificar la causa

36647

El Jutjat d'Instrucció número 9 de Palma ha suspès aquest dilluns el judici que s'havia de celebrar contra Paula Rotger, la treballadora de l'Aeroport de Palma que va denunciar a un Guàrdia Civil per discriminació lingüística, fet que va suposar que pocs dies després un individu que es va identificar com a fill de Guàrdia Civil li rompés el cotxe al mateix aparcament de l'aeroport i l'agredís verbalment.

El Jutjat ha decidit unir ambdues causes en una (la de Paula Rotger i la del seu agressor). Fins ara s'havien tramitat procediments separats, amb denúncies creuades, en les quals acusador i acusat s'intercanviaven els papers. Aquesta circumstància provocava que el denunciant hagués de declarar com a testimoni per uns fets pels quals està investigat en un altre sumari, on no té obligació de declarar.

Per això, s'unificaran els procediments i si les respectives acusacions continuen endavant, tots dos s'asseuran com acusats en el mateix judici. L'home imputava a Paula Rotger un delicte de coaccions lleus, mentre que la defensa de Rotger, que exerceix el lletrat Josep de Luis, qualifica els fets com un delicte d'odi.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris