Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys

ARCA: «Cort utilitza excuses insostenibles per a justificar l'arrabassament de pedres que formen part de la història de Palma»

36713

ARCA considera que és «una excusa insostenible» el que diu ara Cort sobre que les llambordes no es poden posar perquè no compleixen el codi tècnic. «Primer deien que era un problema de preu i ara que la pedra patina i que no compleix la normativa», han denunciat.

Per a l'entitat, és evident que si fos un problema de seguretat per a la ciutat «el risc de patinar amb la llamborda, tampoc no es podria col·locar al Centre Històric, per on camina molta més gent que a la majoria dels carrers».

A més, han remarcat que Infraestructurres té «altres projectes de millora» de carrers on es manté la llamborda de pedra, «igual que es va mantenir al ja millorat carrer d'Arxiduc Lluís Salvador durant el govern municipal d'Aina Calvo i a tants d'altres».

La vorada de pedra, element característic del noste paviment

«Es va utilitzar precisament en créixer la ciutat cap a l'Eixample i allà ha de romandre. La majoria de les ciutats conserven aquestes característiques que les identifiquen i li donen personalitat», ha explicat ARCA.

ARCA fa una crida a Cort i al seu departament d'Infraestructures perquè la norma sigui preservar la pedra, recolocant-la al carrer en qualsevol projecte de millora. No obstant això, han explicat que han intentat contactar amb la regidora d'Infraestructures, Angelica Pastor, i Accessibilitat «sense rebre cap resposta».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris