Setmanari d'informació local - 138 anys

Joves de Mallorca per la Llengua convida el jovent a participar en un concurs literari en català

36851

Joves de Mallorca per la Llengua ha organitzat un nou concurs literari i vol convidar el jovent a participar-hi. «El certamen té com a objectiu estimular i reconèixer la creació literària i artística del jovent en llengua catalana», han explicat.

El concurs és obert a qualsevol jove d'entre 15 i 30 anys, i totes les obres que es presentin han de ser en català. Es convoca en tres categories diferents: relat breu, poesia i assaig. En les dues primeres categories, la temàtica és lliure. Els assajos, en canvi, han de respondre a la qüestió de com es podria millorar la situació del català en referència als nouvinguts.

El termini per a participar-hi es va obrir l'11 de febrer i es tancarà el 9 d'abril. El veredicte del jurat es farà públic a l'acte d'entrega de premis organitzat per a celebrar Sant Jordi. Els guanyadors del concurs rebran un lot de productes de petits comerços locals, com la botiga Melicotó, i vals per a diferents llibreries d'arreu de Palma. Per a més informació i detalls sobre el concurs, podeu acudir a les xarxes socials de Joves de Mallorca per la Llengua.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.