Setmanari d'informació local - 138 anys

Una iniciativa per a recuperar la tradició del Carnestoltes a Palma

36883

«Els Darrers Dies és com s'anomena tradicionalment al Carnaval a Mallorca, i amb l'esperit de recuperar les festes al carrer de Palma i fer-les més participatives, des de diverses confraries de Sant Sebastià hem organitzat la nostra festa de Carnestoltes: els darrers darrers dies!!», han explicat els impulsors.

Així, han donat a conèixer el programa d'aquest dissabte que consistirà en:

  • 17 h, Santa Pagesa: Despertar de la Cossiolera
  • 17.30 h, Carrer Blanquerna: Correbars amb música i joc dels testos
  • 20 h, Santa Pagesa: Catarsi final

«Preparau les vostres disfresses i les ganes de festa, perquè aquest dissabte ens aplegarem a la plaça de Santa Pagesa per celebrar el despertar de la Cossiolera i l’esperit carnavalesc! Entre copes, música i molta disbauxa, acompanyarem la Cossiolera, en Caritas i el seu seguici de Nafres, en un correbars molt especial pel carrer de Blanquerna. Amb motiu d’ofrenar a la nostra reina del Carnaval, cercarem els testos perduts i escampats pels carrers de Ciutat per donar pas a la catarsi final, desterrant tot allò que no ens agrada», han explicat.

Finalment, han animat la ciutadania a acompanyar-los «amb la Cossiolera, els Nafres, en Caritas i tota la comparsa de personatges carnavalescos a recuperar les festes de Ciutat perquè és temps de transgressió, perquè són els darrers darrers dies!!».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.