Setmanari d'informació local - 138 anys

El nou contracte d'informatius d'IB3 durarà 2 anys prorrogables i tots els treballadors podran ser subrogats

36901

El nou contracte d'informatius d'IB3 tendrà una durada inicial de dos anys i serà prorrogable a altres tres, d'un en un, segons ha anunciat aquest dijous el director de l'ens, Andreu Manresa, qui ha precisat que «tots els treballadors tendran garantida la subrogació» amb la nova licitadora i «no quedarà ningú penjat».

Així ho ha indicat Manresa durant la Comissió parlamentària de Control d'IB3, on ha assegurat que des de la direcció de l'ens vetllen perquè el canvi d'empresa contractista «no suposi una minva de drets laborals dels treballadors». Segons el director, estan treballant en l'esborrany dels plecs amb la Conselleria d'Administracions Públiques per a «complir» amb tots els convenis i pactes aplicables.

La concessió actual acaba d'aquí a una setmana però l'empresa adjudicatària, Liquid Media, va renunciar a la pròrroga. El contracte incloïa els informatius de ràdio i televisió, els butlletins horaris, les desconnexions de Pitiüses i Menorca i els programes 'Zoom', 'Illes i Pobles' i 'Meteo', així com la web d'IB3 Notícies.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.