Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera diu que MÉS «estarà vigilant» després que AENA anunciés reformular l'ampliació

36919

El coordinador general de MÉS per Mallorca Antoni Noguera, ha insistit que «MÉS estarà vigilant» després que AENA anunciés aquest dijous la seva intenció de reformular l'ampliació de l'aeroport de Palma perquè és una «infraestructura estratègica per a les Balears».

Segons ha informat Noguera aquest divendres en una roda de premsa, per a la formació «la reformulació passa perquè no hi ha més trànsit aeri, més contaminació, ni creixement de l'aeroport en metres quadrats ni en transport aeri». En aquest sentit, ha insistit que la «reformulació ha de passar per un canvi radical del projecte, que tingui un creixement zero, que sigui una modernització eficient i que hi hagi una ambientalització».

Així mateix, Noguera ha tornat a demanar «la cogestió aeroportuària, que les institucions de Balears puguin tenir el dret a decidir i a participar en aquests projectes importants i en el dia a dia de la gestió de l'aeroport». Finalment, ha recordat que «la postura de MÉS per Mallorca ha estat molt diligent, dinàmica i proactiva», destacant que «el senador Vidal ha demanat explicacions a través de preguntes i la formació, a través d'Esquerra, ha demanat la compareixença del ministre».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.