Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma recupera el concurs Pop-Rock «adaptat als nous temps»

36987

El tinent de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, la coordinadora de Cultura, Francisca Niell, i el director general de Música i Arts Escèniques, Miquel Àngel Contreras, han presentat les bases del concurs Pop-Rock que recupera la ciutat de Palma.

El concurs neix «adaptat als nous temps», tant en format, categories com premis. Així doncs hi haurà tres categories on concursar: pop-rock, urbana i metal-punk.

Noguera ha explicat que «milloram la qualitat i la quantitat d’activitats culturals de la ciutat i amb iniciatives com el Pop-rock oferim noves oportunitats als artistes».

La final del concurs serà el 20 de juny amb motiu del Dia Internacional de la Música (21 de juny), al passeig del Born i es comptarà amb un cap de cartell de renom nacional. Mentre que les semifinals es duran a terme a Es Gremi en tres dies: el 17 de maig, la semifinal de metal-punk, el 24 de maig la semifinal de la categoria pop-rock i el 31 de maig la semifinal de música urbana. Cada grup disposarà de 20 min i rebrà també 250€ en concepte de caixet, tant a les actuacions a les semifinals com a les finals. Les semifinals es retransmetran per streaming a IB3TV.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.