Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort analitza amb experts les propostes urbanístiques per al barri de La Soledad

37001

La regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Palma, Neus Truyol, ha exposat aquest dimarts el programa del cicle Habitatge Digne, en el qual s'analitzarà amb experts les propostes urbanístiques per a la Solitud.

En una nota de premsa, Truyol ha assegurat que «és important reforçar les xarxes de cooperació entre les ciutats per a compartir estratègies». Aquest cicle són fruit del pla de treball de la comissió d'habitatge del Consell de l'àrea. En la primera cita, que tendrà lloc aquest dijous, intervendrà l'arquitecte urbanista Sebastià Jornet, que aportarà la seva visió sobre la rehabilitació dels barris. A més, el director de l'Observatori Ciutat 3R, Juan Rubio del Val, analitzarà els instruments de gestió i finançament.

Aquests dos ponents participaran en una taula rodona amb el director general d'Habitatge i tècnics del Patronat Municipal PMH-RIBA per a exposar propostes per al projecte del barri de la Solitud. Més tard, Truyol ha detallat que, el 5 de març, el gerent d'Habitatge de l'Ajuntament de Barcelona, Javier Burón, oferirà una conferència per a explorar «els reptes del nou model de polítiques integrals d'habitatge públic».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.