Setmanari d'informació local - 138 anys

Els comerços de Palma tancaran una hora aquest dijous com a protesta pels canvis en mobilitat

37025

Els comerços del centre de Palma tancaran aquest dijous les portes, durant una hora, en protesta pels canvis en matèria de mobilitat que ha realitzat l'Ajuntament de Palma. Els comerciants que se sumin a la protesta baixaran les seves persianes a les 11.00 h durant una hora. Tot seguit, es dirigiran a la plaça de Cort, seguint el següent itinerari: Sant Nicolau, Costa d'en Brossa, Jaume II i Cort.

Un cop a la plaça de Cort, els presidents de les patronals que han convocat la protesta, Afedeco i Pimeco, faran declaracions i es dirigiran al ple de l'Ajuntament de Palma per a fer públiques les queixes dels comerciants.

Al tancament, s'hi han sumat: Asociación Nacional de Grandes Empresas de Distribución (ANGED), CAEB, CAEB Restauració, Pimem, Pimem Restauració, la Asociación de Empresas de Distribución de Alimentación, Bebidas y Limpieza (ADED), i els comerciants del Mercat de l’Olivar i Pere Garau.

L'acte de protesta es durà a terme sota el lema 'Se traspasa'. Les patronals han distribuït un cartell entre els seus associats en els quals es manifesta que «si els carrers es tanquen al trànsit sense un pla de dinamització ni millora, el comerç urbà es traspassa».

Des de les patronals volen deixar clar que no estan en contra que es tanquin al trànsit determinades zones però el tancament, expliquen, «s'ha de fer amb un pla de millora i embelliment a curt termini».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.