Setmanari d'informació local - 138 anys

El Teatre de Bunyola acull aquest divendres la presentació del nou disc de Majoral

37095

El Teatre de Bunyola acollirà aquest divendres 28 la presentació del darrer disc de Biel Majoral, Arasíquesí. L'acte organitzat per l'Associació Koslowsky tendrà lloc a partir de les 20.30 hores. Majoral estarà acompanyat per Delfí Muler a la guitarra, Biel Oliver al clarinet, Catalina Obrador, a l'oboè, Eduard Riera al violí i Miquel Brunet al piano.

Tot i que l'any passat Majoral va anunciar que es retirava dels escenaris, va publicar el passat mes de desembre el seu quart treball. Es tracta d'un recull de vuit temes combatius que reivindiquen la llibertat d'expressió. El disc fou enregistrat amb l'ajuda de Miquel Brunet i, segons Majoral, la indignació davant la manca de llibertats és ben palpable al llarg del disc. El repertori es caracteritza per combinar la tradició popular amb adaptacions de la cançó castellana.

En concret, dels diversos temes que el componen, destaca 'Les eines de ma lluita', en què revisa un tema emblemàtic d'Atahualpa Yupanqui, i 'La filla de Juan Simón', una versió punyent de la cançó d'Angelillo. El disc també inclou una nova versió de la cançó 'Sa Madona' enregistrada el 1996.
Així doncs, Majoral es presenta més viu que mai i amb ganes de continuar (almenys amb aquest disc) la lluita musical per fer país i honorar la Creu de Sant Jordi que la Generalitat de Catalunya li va atorgar el passat 2019.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.