Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca exigeix més cobertura de RTVE a l'illa, on sols hi ha un operador de càmera

37275

Més per Menorca ha demanat, a través del senador Vicenç Vidal, si s’ofertaran places de redactor a Menorca i Eivissa en la convocatòria de feina que RTVE té prevista per a 2020. Ho ha fet amb una qüestió amb sol·licitud de resposta escrita que Vidal ha registrat a la cambra alta.

Els ecosobiranistes exigeixen que sigui així, ja que des de 2008 –any en què RTVE va efectuar diverses retallades– l’actualitat informativa de Menorca (i també la d’Eivissa) està coberta només per un sol operador de càmera que ha de fer les qüestions que li envien des de Palma, on es recull i redacta la informació sense que hi hagi cap periodista ni al territori menorquí ni a l’eivissenc. En canvi, a Mallorca hi ha 52 treballadors.

Tot plegat es tradueix en una falta clara de peces informatives de Menorca i Eivissa a l’Informatiu Balear i una qualitat inferior per la manca de professionals sobre el terreny.

Des de Més per Menorca no s’entén com no s’han previst places a Menorca i Eivissa «atesa la seva població i rellevància respecte d’altres territoris».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.