Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell inverteix 150.000 euros en ajudes per a «enfortir» les associacions juvenils

37353

El Consell de Mallorca a través del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, posa a la disposició de les entitats juvenils subvencions per un valor total de 150.000 euros per a «enfortir el teixit associatiu».

Així ho ha confirmat aquest dilluns la institució insular, en la qual ha detallat que les ajudes són perquè duguin a terme activitats per a la joventut de l'Illa o bé cobreixin despeses de manteniment de les mateixes associacions. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, ha manifestat que aquestes ajudes serveixen per a «finançar activitats, com a cursos o projectes educatius o d'oci, a favor d'hàbits de consum saludables o sobre igualtat, per posar alguns exemples».

D'una banda, la primera línia d'aquesta convocatòria de subvencions vol donar suport al manteniment estructural de les entitats juvenils de Mallorca. A aquesta línia es destinen 50.000 euros, i cada sol·licitant pot obtenir un màxim de 3.000. D'altra banda, la segona línia és per a projectes i activitats destinats a la infància i la joventut i està pressupostada en 100.000 euros. Cal recordar que les subvencions del Consell de Mallorca a entitats juvenils de 2019 van beneficiar a 25 associacions, que varen rebre aproximadament 90.000 euros en total. Aquelles que vulguin sol·licitar l'ajuda ho poden fer a partir d'aquest dilluns.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.