Setmanari d'informació local - 138 anys

El PI reclama al Consell que executi la Ronda Nord d'Inca durant aquesta legislatura

37425

La portaveu del PI al Consell de Mallorca, Xisca Mora, reclamarà aquest dijous al ple de la institució insular que durant aquesta legislatura s'executi la Ronda Nord d'Inca.

Segons ha informat Mora, defensarà una moció perquè s'acceleri la tramitació de el projecte i l'equip de govern es comprometi a fixar un calendari d'obres. Precisament, ha recordat que la seva formació ja va presentar una iniciativa en aquest sentit a l'abril de 2017 que «va quedar al calaix». Mora ha indicat que l'actual equip de govern va dir llavors que aquesta matèria «era una prioritat però la lentitud en la tramitació fan que ens comencin a sorgir certs dubtes respecte a l'execució de el projecte».

Per la seva banda, el regidor del PI a l'Ajuntament d'Inca, Gori Ferrà, ha destacat la necessitat que «s'agiliti el procés i que hi hagi la màxima efectivitat per part de les diferents administracions implicades perquè sigui una realitat com més aviat millor». Mora també ha destacat que es tracta d'una «infraestructura cabdal per al futur d'Inca i de del trànsit cap a la Serra de Tramuntana i els municipis enclavats a la zona». Segons ha dit, la reducció dels embussos de trànsit i la contaminació ambiental i acústica «no poden esperar».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.