Setmanari d'informació local - 138 anys

El Comitè d'empresa de l'EMT diu que s'està ordenant a conductors sortir a treballar sense mampares

37543

El Comitè d'empresa de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Palma ha assegurat aquest dilluns que s'està «ordenant» als conductors sortir a treballar en autobusos «sense mampares de protecció, ni gel desinfectant, guants, o tovalloletes».

Així ho han indicat en un comunicat en què asseguren que molts conductors van a treballar «per por a les represàlies que pugui prendre l'empresa, creant un estat d'ansietat que pot ocasionar accidents».

A més, apunten que les cotxeres de l'EMT han estat «preses» per la Policia Local «per impedir al Comitè de Salut Laboral i delegats sindicals, entrar a les instal·lacions per a assessorar i verificar que els conductors surtin a treballar complint les recomanacions de les autoritats sanitàries».

D'altra banda, el comitè d'empresa ha criticat que s'hagi ordenat obrir les oficines de l'EMT per fer tràmits amb la targeta ciutadana amb cita prèvia.

«Els treballadors de l'EMT ens sentim greument intimidats, pressionats i desprotegits en aquesta crisi pel director de l'empresa i la connivència dels estaments públics. «Les actituds imprudents no poden quedar impunes», han destacat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.