Setmanari d'informació local - 138 anys

Ensenyat afirma que la «irresponsabilitat d'alguns empresaris no pot tirar per terra l'esforç de la població»

37555

El portaveu del Grup Parlamentari de MÉS per Mallorca, Miquel Ensenyat, ha afirmat aquest dilluns que la «irresponsabilitat d'uns pocs empresaris no pot tirar per terra l'esforç generalitzat de tota la població, especialment de l'exemplaritat demostrada per la majoria d'empreses». Segons ha informat Ensenyat, «és un greuge comparatiu amb el petit i mitjà comerç que grans superfícies que, a part de vendre alimentació també venen altres productes no exonerats pel Reial decret, hagin mantengut oberta la venda d'aquests productes».

D'altra banda, ha destacat que «en situacions com aquesta queda ben clar que no es pot consentir que el dret a la protecció de la salut deixi de ser un dret per a tota la ciutadania i passi a ser un privilegi per a aquells que puguin pagar l'assistència sanitària, deixant per als grups menys afavorits un model de beneficència. Ara més que mai cal valorar el sistema de salut pública i agrair l'esforç i dedicació dels professionals». Sobre aquest tema, el portaveu del Grup de MÉS per Mallorca a la Cambra Autonòmica ha recordat que «tot l'esforç no tendrà sentit si no es reforça l'actuació sobre ports i aeroports».

Sobre la suspensió de l'activitat parlamentària

Finalment, ha valorat «de manera positiva» les decisions que s'han pres per part de la Junta de Portaveus del Parlament, que ha decidit suspendre l'activitat en la Cambra Autonòmica mentre estigui vigent el Reial decret de declaració de l'Estat d'Alarma i les possibles pròrrogues.

A més, s'ha referit al fet que aquest dilluns s'ha reunit la Comissió de Coordinació i Seguiment del Pla de Contingència en matèria personal, que ha pres mesures per a adaptar-se a la nova realitat, com la definició de serveis essencials i l'habilitació de models de teletreball.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.