Setmanari d'informació local - 138 anys

EMAYA comença a netejar Palma amb materials desinfectants

37605

EMAYA ha començat aquest dimecres a netejar diferents punts de Palma amb materials desinfectants per a la gestió de la crisi sanitària ocasionada pel coronavirus. La mesura s'executa en compliment de les accions que s'han d'aplicar a la ciutat en compliment del Reial Decret que marca l'estat d'alarma. Així, es fa amb un doble objectiu: per prevenció i per intensificar la neteja.

Aquest dimecres s'han prioritzat les zones amb més afluència de gent. S'estan emprant tres camions cisterna i dues baldejadores (agranadores dotades de sistemes d'aplicació d'aigua a pressió). Empren aigua i lleixiu. Estan actuant als següents carrers:

  • Zona Centre: Jaume III, Via Roma, Rambles, Sant Miquel, Sindicat, Banc de l'Oli, Velàzquez, Volta de la Mercè i Porta Pintada.
  • Zona Eixample: carrers 31 de desembre, Francesc Manuel de los Herreros, Pascual Ribot, Rafael Rodríguez Méndez, Blanquerna i Ausiàs March.
  • Avinguda Sant Ferran.
  • Els carrers principals de Pere Garau: Nuredduna, plaça Columnes, Manuel de los Herreros i plaça de Pere Garau.
  • Els carrers principals de Son Gotleu: Arquebisbe Aspargo, plaça Miquel Dols.
  • Santa Catalina i es Jonquet.

Altres mesures

L'Ajuntament de Palma ha fixat diferents mesures en aplicació del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19. Són les següents:

  • Mobilitat. Els serveis d'ORA, galeres i Bicipalma estan suspesos. L'EMT presta el seu servei.
  • Cultura. Ha habilitat la plataforma www.palmaculturaoberta.com per oferir continguts cultural, on hi ha un enllaç amb Filmin per descarregar-se codis gratuïts de visionat de les pel·lícules seleccionades del festival de cinema Atlàntida.
  • Neteja. Es manté la recollida de residus i la neteja de la ciutat. Es garanteix el subministrament d'aigua. No hi haurà recollida de trastos al carrer, ni recollida domiciliària. Els parcs verds romandran tancats durant la declaració d’alarma, igualment el camió del reciclatge suspèn la seva ruta setmanal.
  • Instal·lacions tancades. Poliesportius i pistes esportives, parcs i jardins, Casals de barri, centres de dia, casals d’autonomia personal, escoletes, biblioteques, Castell de Bellver, Casal Solleric, Can Balaguer, Fundació Pilar i Joan Miró, Arxiu municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.