Setmanari d'informació local - 138 anys

El Principal impulsa noves iniciatives per acostar les arts escèniques al públic en temps d’emergència

37633

La cultura no s’atura. Durant aquests temps difícils per a les arts en viu, el Teatre Principal de Palma vol continuar essent un espai per a la creació i la representació. Per això, a partir d’aquest dimecres podreu trobar a la web -dins la secció de Creació i Producció- i al compte de YouTube noves propostes culturals: el Teatre de contenció IB, les Àries des del balcó i l’Arxiu de produccions.

La primera és una sèrie de monòlegs escrits expressament per a aquests moments de confinament de la mà d'autors de les Balears, i representats per intèrprets també de les Illes, des de casa seva, amb els seus telèfons mòbils. La iniciativa Teatre de contenció IB ha partit de l'Associació de Dramaturgs de les Illes Balears (ADIB), que ha proposat als seus associats escriure monòlegs de 3 minuts de durada per a ser gravats amb un mòbil.

També han posat en marxa la iniciativa Àries des del balcó, on trobareu les interpretacions que estan fent diferents solistes de les Illes per als seus veïns de barriada, mentre romanen a casa pel coronavirus.

Per últim, podreu trobar també alguns dels espectacles complets del Principal, en obert. Dins l’Arxiu de produccions hi trobareu, per exemple, l’obra La classe, de Sergi Baos. Pròximament anirem pujant-hi més produccions!

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.