Setmanari d'informació local - 138 anys

La UOB reclama ajornar les oposicions docents al 2021

37877

La sectorial d'Ensenyament de la Unió Obrera Balear, després de consultar els afiliats per via telemàtica, reclamarà l'ajornament de les oposicions al 2021 a la mesa sectorial d'aquest divendres. Un 91,56% dels afiliats que han participat a la votació s'han decantat a favor d'aquesta mesura, per un 8,44% que han optat per mantenir-les al juliol.

La UOB recorda que sempre ha posat per davant la salut dels docents i constata que no hi ha garanties que la crisi sanitària hagi acabat a la data prevista d'inici de les proves. Per altra banda, el fet que altres comunitats autònomes ajornin les oposicions un any distorsionaria la convocatòria a les Balears. La UOB s'ha posicionat en reiterades ocasions «contra l'efecte cridada perquè per a nosaltres la insularitat és un fet diferencial determinant».

Així mateix, «la situació de confinament, estat d'alarma, angoixa, etc., per la qual passam els docents aquests dies, igual que la resta de la població, impedeix preparar les proves en condicions acceptables», han remarcat.

Per tot plegat, exigeixen al conseller d'Educació, Martí March, que rectifiqui la intenció de mantenir les oposicions al juliol d'enguany i les ajorni fins a l'any que ve.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.