Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera critica el «fracàs» de la compra centralitzada de material sanitari per part de l'Estat

37969

El coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, ha lamentat aquest dilluns que el Govern espanyol actuï «a cop d'improvisació». En aquest sentit, Noguera ha censurat la «mala praxi» de l'executiu de Pedro Sánchez. Segons el coordinador ecosobiranista «l'enduriment del confinament, que nosaltres ja havien defensat, arriba tard. Ja fa dies que molts experts demanaven aplicar més restriccions de mobilitat». No obstant això, Noguera dona suport al nou decret de mesures per aturar l'expansió del coronavirus si bé alerta que «Sánchez ha traslladat el caos de la Moncloa a altres administracions».

En aquest sentit ha qualificat de «desgavell» el retard en la publicació en el BOE del decret que detalla el confinament total de tots els treballadors de serveis no essencials. De fet, «mitja hora abans de la seva entrada en vigor els ajuntaments encara o sabien com havien de reestructurar els serveis mínims, i moltes empreses no sabien de tancar o no. No podem seguir d'aquesta manera».

En aquest context, Noguera també ha criticat el «fracàs» de la compra centralitzada de material sanitari i de protecció davant del coronavirus impulsada per l'Estat i ha reclamat al Govern espanyol que enviï de manera urgent a les Illes «tot allò que sigui necessari com han fet amb altres comunitats on s'han fet arribar més recursos».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.