Setmanari d'informació local - 138 anys

Mor l'històric periodista Antonio Álvarez-Solís

37975

Antonio Álvarez-Solís va néixer a Madrid el juliol de 1929 i ha mort aquest dilluns als 90 anys. La seva infància la va passar a Astúries. Va estudiar Dret a Barcelona i Santiago de Compostel·la i va iniciar la seva vida professional a 'La Vanguardia', on va arribar a redactor-cap als vint-i-set anys, residint després més de quaranta anys a Catalunya.

Més tard va ser director fundador de 'Interviú'​ i un dels fundadors de 'Por favor', la tercera pàgina dels quals va signar fins a la desaparició de la revista. Va fundar i va dirigir Economia Mediterrània i dues revistes de gastronomia i turisme. Com a conseller editorial del Grup Zeta, va col·laborar en la sortida de 'El Periódico'. Ha estat col·laborador en tertúlies de diverses televisions i emissores de ràdio d'àmbit estatal i autonòmic, així com de GARA fins a l'últim moment.

La seva última col·laboració va ser publicada a GARA la setmana passada, el 24 de març, quan estàvem ja immersos en l'excepcionalitat de la pandèmia del coronavirus i, una vegada més, realitzava una lectura crítica de la societat en la qual estam immersos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.