Setmanari d'informació local - 138 anys

Els batles del PP de les Balears demanen que el Govern informi del nombre de contagis per municipis

38031

El president del Partit Popular de les Illes Balears, Biel Company, ha presidit el Comitè de batles celebrat de forma telemàtica i en el qual els primers edils del PP han valorat la situació als seus municipis després de més de dues setmanes des que es decretés l'estat d'alarma.

Durant la reunió, els batles han demanat al Govern saber de l'afectació de virus en els seus respectius municipis tant en nombre de contagiats com de morts per disposar de la màxima informació possible i també «poder arbitrar mesures de prevenció complementàries en funció de l'afectació de la pandèmia».

Els batles del PP denuncien que aquesta informació «s'ha sol·licitat en nombroses ocasions al Govern però aquest ha respost sempre amb evasives». En aquest sentit, Company ha incidit que «no és normal que el Govern no informi els batles sobre els infectats i morts al seu municipi».

Per tot això, els batles del PP critiquen la «falta de transparència del Govern» en aquest assumpte i també la «falta de coordinació» entre l'Executiu i els ajuntaments per a «combatre tots junts l'expansió del virus».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.