Setmanari d'informació local - 138 anys

'Estimats compatriotes', nou programa d'Ona Mediterrània per als dies de confinament

38053

'Estimats compatriotes. Crònica d'un confinament' és el nou programa que Ona Mediterrània posarà en marxa a partir d'aquest divendres, 3 d'abril.

El programa s'emetrà cada dia, de dilluns a divendres, de les 14.00 a les 15.00 i es redifondrà a les 23.00 i el dirigirà i conduirà Felip Palou.

Palou explica que el programa és un «dietari de la crisi del Covid-19 des d'una perspectiva crítica, filosòfica i mallorquina».

«De dilluns a divendres de 14:00 a 15:00 obrim el balcó de casa per fer, entre tots, una hora de ràdio casolana i de quilòmetre zero» afegeix Palou, que insisteix que serà un programa que tendrà una part molt important de participació dels oients i dels seguidors a les xarxes».

'Estimats compatriotes' comptarà amb un complet equip de col·laboradors: Xavi Canyelles farà una secció diària titulada 'Pebre coent'; Pere Bueno parlarà de gastronomia; Juan Pérez parlarà dels bars de Palma; Carme Cifuentes farà una 'cura' de continguts; Jaume Jiménez parlarà i punxarà música i Nanda Hernández oferirà un monòleg setmanal.

A partir d'aquest divendres, 'Estimats compatriotes. Crònica d'un confinament' a Ona Mediterrània al 88.8 de la FM o a la web onamediterrania.cat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.