Setmanari d'informació local - 138 anys

UGT exigeix a Educació que indiqui «immediatament» la data de les oposicions

38211

El sector de l'ensenyament de la Federació de treballadors dels Serveis Públics de les Balears d'UGT ha exigit a la Conselleria d'Educació que indiqui de manera «immediata» la data de les oposicions docents previstes a les Illes per a juny de 2020.

Segons han informat aquest dimarts, després que dissabte passat la Conselleria publiqués en el Butlletí Oficial de les Balears (BOIB) la suspensió dels terminis per a presentar-se a les oposicions de 2020, s'entén que les oposicions no podran celebrar-se al juny.

Per aquest motiu, ha reclamat que la Conselleria convoqui la Mesa Sectorial d'Educació per a negociar nous terminis i procediments «amb la major celeritat possible». En aquesta mateixa línia s'han pronunciat també els sindicats CCOO i STEI.

Des d'UGT han recordat que ja va expressar divendres passat que vetllaria perquè es respectaven el compromís adoptat entre Govern i Sindicats amb la finalitat de disminuir la taxa de temporalitat i que de les 1.144 places convocades a les Balears per a 2020, no es perdés ni una sola, acumulant-se per a futures ofertes.

Així mateix, ha manifestat que la seva preocupació és que s'arbitrin totes les garanties jurídiques perquè no se celebrin oposicions fins que es garanteixi la «suficient» seguretat jurídica i la salut dels tribunals i opositors.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.