Setmanari d'informació local - 138 anys

Animalistes s'ofereixen com a voluntaris per passejar els cans tancats a Son Reus

38529

L'organització animalista 'Progrés en Verd' ha titllat aquest divendres «d'inhumà» que l'Ajuntament de Palma no permeti que els voluntaris de Son Reus treguin a passejar els cans del centre.

El president de la formació, Guillem Amengual, ha recalcat que ja fa «34 dies estant gairebé 24 hores en una gàbia» per a aquests animals, i ha argumentat que en altres ciutats s'ha permès la tasca dels voluntaris adoptant mesures de seguretat davant el COVID-19. No obstant això, ha lamentat que a Palma «miren cap a un altre costat».

A més, el partit animalista ha donat suport a una recollida de signatures que demanen la dimissió de l'actual director del centre municipal de Palma. Amengual s'ha sumat igualment a les crítiques per l'estat de les instal·lacions de Son Reus.

D'altra banda, Amengual ha qüestionat els «suposats canvis que volen introduir en les desfasades ordenances de protecció animal», que considera «paper banyat» i un «despropòsit». «Haurien de prendre en consideració les propostes dels col·lectius i entitats en defensa dels animals i no treure's de la màniga una ordenança, que com en l'anterior legislatura, no va arribar a veure la llum a causa del gran rebuig social que va despertar», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.