Setmanari d'informació local - 138 anys

Menorca no ha registrat cap cas nou de coronavirus en les darreres 48 hores

38605

Menorca no ha registrat cap nou cas positiu de SARS-CoV-2 en les darreres 48 hores, mentre el nombre d'altes continua creixent amb dues més en les últimes 24 hores, una d'un pacient que es trobava ingressat en la planta de Medicina Interna de l'Hospital Mateu Orfila de Maó i un altre que estava sent atès pels equips UVAC en el seu domicili.

D'aquesta manera, el nombre d'altes acumulades a l'illa des que es va iniciar la crisi sanitària és de 75, 39 de les quals s'han registrat des del passat dia 11 i fins a aquest dilluns. Així mateix, cal destacar que en els últims set dies tan sols s'han comptabilitzat dos nous casos de SARS-CoV-2, un detectat dijous passat i un altre, aquest dissabte.

Aquest dilluns hi ha nou persones ingressades a l'Hospital Mateu Orfila, cinc d'elles en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI). Per part seva, hi ha altres 13 persones en seguiment pels equips UVAC, així com un professional infectat de l'Àrea de Salut de Menorca i altres cinc professionals en seguiment. El total de casos de COVID-19 actius aquest dilluns és de 23, mentre que el total de casos acumulats a l'illa és de 106.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.