Setmanari d'informació local - 138 anys

L'EMT incrementa les freqüències per ajustar-se a la nova «hora punta»

38639

La nova ampliació de freqüències de les línies de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) ha entrat aquest dimarts en vigor amb horaris «més ajustats als nous costums d'entrada al treball que s'han constatat aquesta setmana».

Segons ha explicat l'Ajuntament de Palma, l'EMT realitza «un esforç» per a ajustar el seu servei de la demanda i garantir, a més, el compliment de les mesures de seguretat que estableixen una ocupació màxima del 33 per cent dels vehicles.

Així, després d'analitzar el comportament dels usuaris des del passat 14 d'abril, s'ha constatat que l'hora punta del matí «s'ha avançat» una hora respecte als horaris anteriors al confinament. Per aquest motiu s'han ampliat les freqüències de diferents línies en aquesta franja.

En concret, s'han ampliat les sortides en les següents línies:

Línia 3 (es Pont d'Inca-Joan Carles I): sortida addicional a les 6.25 hores per a reforçar l'expedició amb sortida a les 6.40 hores.

Línia 4 (ses Illetes-plaça de les Columnes): es crea una expedició des de Portopí a les 6.30 hores per a reforçar la sortida de Cas Català a les 6.20 hores.

Línia 5 (es Rafal Nou-plaça Progrés): s'afegeixen sortides des de Rafael Nou a les 6.40 i les 6.55 hores, per a reforçar la sortida de les 7.15 hores.

Línia 7 (Son Gotleu-Son Serra-la Vileta-Són Vida): s'afegeixen sortides a les 6.27 i 6.38 hores per a reforçar la sortida de les 6.40 hores.

Altres reforços

En la línia 14 (Sant Jordi-s'Hostalot-plaça d'Espanya), que és la principal arribar a l'Hospital Son Llàtzer, s'han afegit reforços a les sortides de les 6.50 i les 7.25 per a garantir que no es produeixin aglomeracions.

Aquesta setmana s'ha recuperat també la línia 18 (Son Riera-Sindicat)
que dóna servei a les barriades d'es Molinar, es Coll i Son Riera, i s'ha millorat l'interval de pas de la línia 35 (Aquàrium -Palma Centre), de 30 a 20 minuts durant tot el dia. Entre les 7.00 i les 8.45 hores, la línia opera amb una freqüència de 15 minuts en sentit plaça de la Reina.

També s'han afegit tres expedicions a la línia A1 (Aeroport-Palma Centre): dos en sentit aeroport a les 17.30 i a les 21.30 hores i una des de l'aeroport a les 18.10 hores, ajustades als canvis de torn dels treballadors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.