Setmanari d'informació local - 138 anys

Enderrock ofereix un «Sant Jordi musical a casa»

38687

Enderrock entrevistarà el dia de Sant Jordi, a partir de les 12 h, quatre músics, a través d'Instagram Live, per a parlar dels seus nous llibres.

Tot i que, a causa del confinament, aquest dijous no podrem sortir al carrer a gaudir de de les paradetes de llibres i flors i dels concerts en directe, les noves tecnologies ens permeten gaudir d'aquest dia d'una altra manera. Per això, des d'Enderrock, aquest dijous a partir de les 12 h ens aproparan Sant Jordi a casa, entrevistant en directe Cesk Freixas, Suu, Adrià Salas (La Pegatina) i Albert Pla sobre els seus respectius llibres a través del compte d'Instagram @grupenderrock.

Les entrevistes començaran a les 12 h amb Cesk Freixas, que presenta les poesies del Delta de les paraules (Rosa dels Vents, 2020). Després, la música barcelonina Suu qui ha tret amb la col·lecció Contraveu de Rosa dels Vents el seu primer llibre, Fauna o amor. La seguirà de prop Adrià Salas, que enguany ha publicat el poemari Salsa (Rosa dels Vents, 2020). Per acabar, comptarem amb Albert Pla, que ens parlarà de la seva sarcàstica novel·la Espanya en guerra (Àmsterdam, 2020).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.